Samen spelen

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 29 juni, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Gelukkig kunnen Xenna en Kyra het heel goed vinden samen, en ze vinden het dan ook errug leuk om samen te spelen. Soms kan dat er op het oog best ruw uitzien, met veel gegrom, maar uiteindelijk blijkt het toch allemaal spel te zijn. De antennes (staarten) staan meestal aardig de lucht in. De ene keer ligt Xenna onderste boven, de andere keer Kyra, en pootje haken is niet verboden volgens de reglementen. Dit soort momenten is natuurlijk erg leuk om foto’s en filmpjes van te maken, en dat heb ik nu dus ook weer een keer gedaan… Uiteindelijk vallen onze schatjes in de bench vaak weer lekker in slaap, voldaan van het spelen.

Geplaatst in Huisdieren, Kyra, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie