De Stamboom

Door Saskia - Laatst geupdate: woensdag 11 juli, 2007 - Opslaan & Delen - Eén Bericht

Afgelopen week kregen we met de post de Stamboom van Xenna opgestuurd van de fokster. Na wat problemen met de naam van een broertje van Xenna op de stamboom (Xbow mocht niet en werd uiteindelijk voor de stamboom Xibow) zijn ze er dan toch.Ā Eigenlijk wilde de fokster de stambomen uitdelen op de puppie terugkomdag, maar dat ging op de afgesproken datum helaas niet door omdat er toch watĀ mensen op vakantie waren. Dus nu maar met de post, en als extra kregen we nog een mooie grote foto van Xenna toen hij nog een klein lief stoer pluizebolletje was…. Nu is hij overigens een groot lief stoer ehhh mannetje…. (pluizebolletje kunnen we niet meer zeggen, daar voelt hij zich te oud en macho voor šŸ˜‰ )

Geplaatst in Algemeen, Huisdieren, Nieuws, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Eén reactie op “De Stamboom”

Reactie van Leane
Geplaatst op 17/07/2007 om 22:35

Wat leuk die foto bij de stamboom he . . . Kun je je niet meer indenken dat ze zo waren

Schrijf een reactie