In Loving Memory, Paco en Faxx

Door Saskia - Laatst geupdate: maandag 30 juli, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Ruim een maand geleden is Paco, de oudste hond van Leane en Jos (van broertje Xavier) overleden, Paco was een rottweiler, net als Xavier en Xenna. Paco was al wat ouder en had al wat gezondheidsklachten, hij is in de armen van Leane overleden op een door zichzelf “gekozen” moment. Gelukkig hadden we een paar maanden daarvoor nog wat mooie foto’s van Paco kunnen maken. (klik op de foto voor een grotere weergave)

Nu kregen we afgelopen week te horen dat Faxx, een van de rottweilers van Leo en Marjon (van zusje Xella) dusdanig ziek is (voor kenners, hij heeft heel erg last van HD en ED en last van waarschijnlijk zijn ruggenmerg waardoor hij neurologische problemen heeft) dat ze hem op een leeftijd van 15 maanden moeten laten inslapen. Faxx is een superlieve en speelse hond, hij is zoals Marjon het zelf zegt hieperdepieper, iets wat je niet zou verwachten als een hond zoveel pijn heeft… Maar rottweilers geven meestal pas heel laat aan dat ze pijn hebben. Afgelopen zaterdag hebben we nog wat foto’s gemaakt van Faxx samen met het baasje van Xibow, zodat Leo en Marjon nog een mooie tastbare herinnering aan Faxx hebben… (klik op de foto voor een grotere weergave)

 lieve Paco en Faxx rust zacht…

Geplaatst in Algemeen • • Naar Boven

Schrijf een reactie