dog pyramid

Door Saskia - Laatst geupdate: woensdag 01 augustus, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Vandaag hebben we via internet een dog pyramid besteld, het is een hondenspeeltje, een soort tuimelaar, ontworpen door Nina Ottosson. Over het algemeen heeft Nina houten “puzzelspeelgoed” gemaakt voor honden (zie filmpje), en het broertje van Xenna, Xavier heeft ook een van deze puzzels (die we binnenkort mogen lenen). Toch hebben wij er voor gekozen om deze plastic dog pyramid te bestellen (zie filmpje), hopelijk is deze een beetje rottweilerproof. Want hoewel we hem in eerste instantie voor Kyra hebben besteld, om geestelijk wat meer moe te worden, Xenna zal er ook vast mee spelen. We zijn benieuwd of dit nieuwe speeltje Xenna’s lompigheid overleeft 😉

dusseh…. wordt vervolgd…..

Geplaatst in Huisdieren, Kyra, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie