Babymatrasjes

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 04 augustus, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Vandaag ben ik (Saskia) met mn moeder bij de IKEA geweest. En niet zomaar, we hadden een goede reden om de ikea te bezoeken… Ik had namelijk babymatrasjes nodig, en niet 1, niet 2 maar wel 3! 🙂 Ik had ook lakens en kussensloopjes nodig, die had ik ook nog niet, ik heb blauwe lakens gekocht, en groene en roze sloopjes en een paar kussens. En ik heb ook nog eens 3 dunne babymatrasjes gekocht, dus 3 dikke en 3 dunne…

Nu zullen de mensen die Edwin en mij goed kennen zich afvragen wat we in godsnaam met 3 babymatrasjes moeten… kinderen hebben en willen we niet, pfff, al die vieze luiers…. en de honden… die slopen die matrasjes in een fractie van een seconde (als je ze de kans geeft, de monsters, hihi). Nou ik zal het vertellen, het zit zo… 2 weken terug heb ik via marktplaats iemand gevonden die hele mooie houten tuinbanken zelf maakt, en deze man heeft voor ons een hoekbank gemaakt, zo’n lekkere loungebank. Maar goed, hout kan wat hard zijn, en omdat de bank voor ons op maat is gemaakt zijn er ook geen standaard kussens voor te koop…. Laat nou zo’n babymatrasje qua breedte precies passen, en ook nog eens makkelijk bij te snijden zijn op maat! en ja, die dunne matrasjes gaan dienen als leuning…. Dan maken de kussens het nog helemaal af, en dit wordt dus bedekt met de lakens en sloopjes…. Maandag gaan we de bank ophalen, dus dan houden jullie foto’s van ons tegoed…. hier alvast als voorproefje de foto die we van de maker hebben gehad waarop de bank al bijna klaar is…

Geplaatst in Algemeen • • Naar Boven

Schrijf een reactie