Wie wil er binnenkort een nieuwe Laptop of PC?

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 25 augustus, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Vandaag hebben we een nieuwe laptop besteld voor mij (Saskia). Dit omdat ik gillend gek werd af en toe van mijn oude laptop….. de foto’s die wij maken met onze digitale spiegelreflex-camera zijn 10mb per stuk ongeveer, in raw-formaat. Als je deze wilt bewerken dan kost dat een gigantische hoop geheugen en het vraagt veel van de processor en videokaart. En al helemaal als je dan de foto’s ook nog eens wilt bewerken :-S

Nu hadden we afgelopen maand Edwin’s pc al helemaal vernieuwd, alles spliksplinternieuw, alleen de kast bleef hetzelfde haast… Ook hierin zit nu enorm snel spul, maar dat moet hij zelf maar eens vertellen, daar heb ik niet zo veel verstand van…. Wat ik wel weet is dat foto’s bewerken op zijn pc nu retesnel gaat, hihi. Maar goed…. dan is het dus dringen om wie er achter de pc wil…. haha, en eenmaal raden wie er dan aan het kortste eind trekt 🙁

Maar goed, deze maand had ik een heeeeeel goed maandsalaris (vandaar dat ook de auto vervangen wordt 😉 ), dat krijg je als je 6-jarig contract bij de marine erop zit… dan komt de premie binnen…. Helaas is die van mijn nieuwe contract nog niet eens de helft van wat ik nu had 😉 maar goed, ik mag nu wel studeren op kosten van de baas… En, dachten we, leuke actie van de LOI, als je nu een HBO-studie volgt bij hun, dan mag je een pc of laptop kopen bij dixons, en aan het einde van je studie, als je slaagt, dan krijg je tot (in mijn geval) ongeveer 1300 euro terug… Wij dus op naar Dixons vandaag…. :-S en teleurgesteld weer naar huis… Het soort laptop waar wij wat aan hebben, kunnen ze niet leveren… ze leveren alleen maar standaard modelletjes, en dan is of de grafische kaart een klein stapje minder en het geheugen een behoorlijke stap minder, of andersom… baal, baal, baal dus, aan de ene kant vinden we het zonde om 1300 euro te laten lopen… maar aan de andere kant, als we die laptop kopen dan kan ik er nog niet mee wat ik wil… en een pc wilden we er niet bij, het moest echt een laptop worden. Nu hebben we dus toch maar via internet een laptop besteld… Maar goed, de actie van de LOI kan ik nog steeds tot 30 september dit jaar gebruiken… dus als er iemand binnenkort een laptop of pc aan wil schaffen… misschien kunnen we er samen een leuke deal van maken… enige punt is dat ik moet slagen voor mijn opleiding, maar met al 1 HBO-opleiding op zak… zou moeten lukken denk ik haast… Dus laat maar even weten of je geinteresseerd bent, want 1300 euro weggooien vinden we eigenlijk wel zonde….

O ja, voor de geinteresseerden, de nieuwe laptop is de Xxodd XNi570ru

Geplaatst in Algemeen, Nieuws • • Naar Boven

Schrijf een reactie