De Passat is verkocht!

Door Saskia - Laatst geupdate: woensdag 29 augustus, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Vandaag hebben we met pijn in ons hart (wat klinkt dat erg he) afscheid genomen van onze trouwe Volkswagen Passat… Hij heeft ons verlaten en gaat een nieuw leven lijden, waarschijnlijk in Polen…

Nu nog even snel op zoek naar een andere auto, maar we hebben voor zaterdag al 2 afspraken staan voor 2 mooie Fiat Stilo’s de abarth uitvoering, beide met een mooi panoramadak, zodat we toch in de zomer een kleinĀ beetje het cabrio gevoel kunnen ervaren…. Maar goed, eerst natuurlijk even kijken of ze aan onze eisen voldoen. Gelukkig kunnen we momenteel de auto van mijn moeder lenen, zodat we toch allebei normaal naar ons werk kunnen (van de bus en de trein worden we niet vrolijk, en helaas start de motor al een tijdje niet meer… ook maar eens laten repareren…)

Geplaatst in Algemeen, Nieuws • • Naar Boven

Schrijf een reactie