Xenna en zijn broertjes en zusje zijn jarig!

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 01 september, 2007 - Opslaan & Delen - 4 Berichten

Vandaag, 2 september, zijn Xenna en de rest van de X-jes (Xai, Xavier, Xella, Xibow en Xantos) 1 jaar geworden. Voor de fokster, Peggy, hadden we een mooie fotobewerking gemaakt met foto’s van het X-nest. Helaas was een van de broertjes van Xenna niet aanwezig. Ook mama Ajutha en broertje Xai die bij de fokster wonen hebben we op de foto weten te zetten. De baasjes van Xavier waren namelijk 2 weken terug, toen we de foto’s hebben gemaakt, de oppas in huize Brixenburg. Afgelopen vrijdag hebben de baasjes van Xavier en ik (Saskia) de fotobewerking naar Peggy gebracht. Voor Ed (de vriend van de fokster) hadden we ook een mooie foto van Ami (zijn rottweiler) gemaakt en ingelijst. Gelukkig viel alles in de smaak, en de fotobewerking werd gelijk opgehangen in de woonkamer. In het midden van de fotobewerking heb ik een foto geplaatst van mama Ajutha in grijstinten, toevallig dat Peggy enige tijd geleden had gezegd dat ze dat mooi vond… Rondom de foto’s van de X-jes heb ik een randje gemaakt in de kleur van het bandje wat ze in het nest om hadden, Xenna had bijvoorbeeld een geel halsbandje, Xella roze, Xavier groen, Xai blauw en Xibow oranje. Voor Ajutha heb ik maar paars gekozen. En ja het toeval wilde dat het het X nest was, en dat in de kennelnaam van BriXenburg, de X wel heel mooi in het midden staat…. dus dat was wel een leuke manier om dat te laten weten dat dit de X-jes zijn… en dit is dus het uiteindelijke resultaat geworden:

Geplaatst in Algemeen, Huisdieren, Nieuws, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

4 Reacties op “Xenna en zijn broertjes en zusje zijn jarig!”

Reactie van Leane
Geplaatst op 02/09/2007 om 12:03

Hieper de piep hoera !!!!

Wat gaat de tijd ontzettend hard zeg !!

Laat je maar lekker verwennen Xenna

Reactie van marianne schouten
Geplaatst op 02/09/2007 om 12:08

Hoi Saskia en Edwin gefeliciteerd met de 1e verjaardag van xenna wat een mooie foto collage heb je gemaakt. Xenna is een grote jongen geworden en doet het hardstikke goed hoop dat jullie nog veel verjaardagen met hem mogen vieren, dikke knuffel van'” oma Marianne” en voor jullie een dikke kus

Reactie van Xbow
Geplaatst op 02/09/2007 om 17:01

Hey broer!
Gefeliciteerd met onze eerste verjaardag! 🙂

Lebber Xbow

Reactie van miranda
Geplaatst op 02/09/2007 om 22:52

gefeliciteerd Xenna en ouders!!! hele dikke verjaardagskus van miranda en de rest xxx

Schrijf een reactie