Ysmay is bevallen!…

Door Saskia - Laatst geupdate: dinsdag 18 september, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

….En Xenna is dus oom geworden! Ysmay is een dochter van Ajutha (zij is ook Xenna’s moeder), ze heeft alleen een andere vader als Xenna. Van Ysmay en de puppies, 5 reutjes en 2 teefjes hebben we zelf geen foto’s op dit moment, maar u kunt natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de pagina van Peggy en Ed, de fokkers www.brixenburg.nl  (en dan kijken onder geplande nesten links bovenin) voor foto’s van de pupsels… Om toch een indruk te geven hoe dat er ongeveer uitziet: (foto van Ajutha met het X-nest, een halve dag oud, foto gemaakt door Peggy)

 Ysmay van harte gefeliciteerd met je kroost! Peggy en Ed, heel veel succes de komende drukke tijd 🙂

Geplaatst in Algemeen, Nieuws, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie