Xenna’s eerste jaar in beeld

Door Saskia - Laatst geupdate: dinsdag 18 september, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Al sinds we Xenna hebben ben ik (Saskia) regelmatig te vinden op het rottweilerforum. En ik doe ook soms mee met de maandelijkse fotowedstrijd die ze organiseren. Deze maand hebben ze een extra fotowedstrijd georganiseerd, nou ja, fotowedstijd… het is meer een soort fotopresentatie wedstrijd… De opdracht is om dus in bijvoorbeeld windows moviemaker een fotopresentatie te maken over je rottweiler. Nou ja, en wat wordt dan een logisch thema dacht ik, bij onze Xenna… zijn eerste levensjaar! Hij is natuurlijk net een jaar geworden, dus het is een soort, hoe snel groeit een rottweiler in 1 jaar presentatie šŸ˜‰ Nu willen wij jullie deze groeispurt natuurlijk niet onthouden, vandaar dit stukje op ons weblog…..

Klik hier voor de presentatie

Geplaatst in Algemeen, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie