Pimp my kliko!

Door Saskia - Laatst geupdate: donderdag 20 september, 2007 - Opslaan & Delen - En Bericht

Dat dacht ik vorige week toen ik de kliko binnen wilde halen… elke keer lopen we te zoeken welke kliko nou van ons is, het huisnummer gaat er steeds vanaf, en dan is het uiteindelijk door de kliko open te doen dat we mogelijk kunnen zien welke kliko van ons is (maar ja, zonder vuil erin is dat natuurlijk ook lastig…). En dus ben ik op zoek gegaan naar iets waaraan we onze kliko kunnen herkennen…. En toen kwam ik terecht op deze website. Uiteindelijk is dit het resultaat geworden van onze versie van pimp my kliko 😉

Geplaatst in Algemeen • • Naar Boven

En reactie op “Pimp my kliko!”

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 14/11/2007 om 15:38

Hahahaha wat grappig! Wel heel erg slim gedaan want ik denk niet dat je nou ooit nog moet gaan zoeken naa dat ding.

Schrijf een reactie