Digitale Fotografie Vakantie geboekt

Door Saskia - Laatst geupdate: donderdag 01 november, 2007 - Opslaan & Delen - En Bericht

Het is nog wel erg vroeg waarschijnlijk, maar we hebben vanmiddag de eerste stappen ondernomen om onze vakantie voor volgend jaar te boeken… Op het forum van de website van fotografieblad Zoom ( www.zoom.nl) had iemand een berichtje gezet dat ze daar geweest was, en ze was erg enthousiast. Reden voor ons dus om even een kijkje op de website te nemen ( http://www.digitalefotografievakantie.nl/).En wat we zagen leek ons ook wel erg leuk. Natuurlijk omdat we allebei van fotograferen houden, de omgeving is goed, en er valt ons nog heeeeeeeel erg veel te leren op het fotografisch vlak… Fijn is dat we bij deze mensen die de cursus geven (in het nederlands, het zijn geemigreerde nederlanders) ook een slaapaccomodatie kunnen huren, ze hebben een camping (zoals veel mensen weten, dat is niets voor ons 😉 ) maar ze hebben ook chalets te huur, en een gite, dat is waar wij voor gekozen hebben ( http://www.pebru.nl/gite.htm).

Nu alleennog wachten tot het juni wordt 😉 . Maar hier alvast wat foto’s van onze afgelopen vakantie op Kreta…

Geplaatst in Algemeen, Fotografie • • Naar Boven

En reactie op “Digitale Fotografie Vakantie geboekt”

Reactie van Kiki
Geplaatst op 01/11/2007 om 23:08

Lees op de site van zoom dat je geboekt hebt voor de digitale fotocursus van Patrick. Je (jullie) zult er beslist geen spijt van hebben. Heb je geboekt voor een groeps- of individuele cursus?
Schitterende omgeving trouwens. Geen last van toeristen, als je gaat wandelen zie je hooguit een boer. Pbru bestaat uit n straat die dan natuurlijk ook geen naam heeft. (De routebeschrijving die je gestuurd krijgt is perfect, je rijd er zo naartoe.Hier staan 6 huizen waarvan er 2 onbewoond zijn, 1 wordt bewoond door een franse boer en zijn gezin, 1 door de ouders van Patrick, 1 door hemzelf en 1 wordt verhuurd aan vakantiegangers zoals jezelf.
Veel plezier volgend jaar!
Groeten
Kiki

Schrijf een reactie