Lekker naar het bos

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 17 februari, 2008 - Opslaan & Delen - En Bericht

Vandaag ben ik lekker naar het bos geweest met het vrouwtje! Het was heerlijk weer zei ze, het zonnetje scheen ook lekker. Ik mocht aan een hele lange lijn lopen, zodat ik overal lekker kon snuffelen. Maar het vrouwtje had ook de camera mee want ze wilde mij op de foto zetten (ik ben ook zo’n goed fotomodel!). Maar het vrouwtje was toch niet helemaal tevreden, ze mopperde een beetje over dat ik niet zo lang bleeft zitten en niet de goede kant op keek… En toen zat mn lijn weer verkeerd…. pfff het is ook nooit goed…. Gelukkig maar dat ik wel overal heb gesnuffeld en tegen elke boom aan heb geplast, dan weet elke hond dat het mijn bos is!

Hieronder heeft het vrouwtje een paar van de foto’s gezet, Lebber van mij (Xenna).

Geplaatst in Fotografie, Onze Foto's, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

En reactie op “Lekker naar het bos”

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 19/02/2008 om 12:00

Nou zijn leuke foto’s geworden toch!

Schrijf een reactie