Onewave.nl is online

Door Saskia - Laatst geupdate: woensdag 02 januari, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

We zijn er even zoet mee geweest, maar hij is nu echt “klaar”, onze nieuwe fotografie website www.onewave.nl . De afgelopen maanden hebben we veel fotoshoots gehad en dat willen we natuurlijk ook laten zien. Vandaar dat we nu onze eigen website online hebben. Hier kunt u dus ons werk volgen en informatie vinden over onze fotografie, wat we doen. Als u vragen heeft kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen. Regelmatig zullen wij de foto’s vernieuwen. Kent u nog mensen die mooie studiofoto’s willen? Denk dan eens aan ons. Verder zijn wij ook nog op zoek naar aanstaande bruidsparen om onze “kennis” op dat gebied uit te breiden.

 

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Onze Foto's • • Naar Boven

Schrijf een reactie