Winter van Brixenburg

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 20 januari, 2008 - Opslaan & Delen - 3 Berichten

Vandaag kwamen Leane en Jos op bezoek met Winter van Brixenburg.

Winter is de “oomzegger” van Xenna (Winter’s mama is Ysmay van Brixenburg, de halfzus van Xenna, ze hebben beide Ajutha als moeder). Het was erg gezellig, in eerste instantie lag Winter nog even te slapen in de auto, zodat Kyra even kon wennen aan het bezoek, en Xenna even lekker kon knuffelen met Jos en Leane. Kyra vond dat wel heel even moeilijk, Xenna was natuurlijk heel erg enthousiast, en herkende Jos en Leane wel van de trainingen bij de rottweilerwerkgroep (hij stond al enthousiast met zijn kont te schudden bij het raampje naast de voordeur toen ze aankwamen). Later toen Winter binnenkwam vond Kyra het ook wel moeilijk om zich in te houden, maar ze heeft geen kick gegeven, pluim voor Kyra dus, Winter vond het soms wel leuk om even langs haar bench te lopen… Toen met Winter naar de “studio” gegaan. In een poging om wat mooie foto’s van haar te maken. Lang leve de digitale fotografie maar weer… er zaten nu in ieder geval wel een aantal mooie exemplaren bij tussen de foto’s van een zeer beweeglijke Winter.

 

 

Ook nog even Winter samen met Leane op de foto gezet, kijken of dat beter gaat….

en  Winter met kip….

Na afloop mocht Xenna nog even met Winter spelen, dit vond hij maar al te leuk. Winter deed alsof ze het niet leuk vond, door lekker hard te blaffen/krijsen tegen Xenna, als hij haar nog niet eens aanraakte. En dan daarna natuurlijk lekker uitdagen, hihi. Van mij had Winter zo mogen blijven, maar helaas wilden Leane en Jos haar toch echt weer mee terug nemen. Winter mocht nog even lekker slapen in de auto, en Kyra mocht nog even lekker knuffelen met Jos en Leane. Dat had ze ook wel verdiend na een middag goed haar best doen!

Geplaatst in Fotografie, Onze Foto's • • Naar Boven

3 Reacties op “Winter van Brixenburg”

Reactie van IGN
Geplaatst op 20/01/2008 om 02:58

Leuke foto’s en poses!

Reactie van Leane
Geplaatst op 20/01/2008 om 10:22

Jaa leuke foto’s !! Mooi kind he 🙂

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 20/01/2008 om 22:34

Jeetje wat een leuke foto’s zijn dit zeg! Heel erg mooi en veel details!

Schrijf een reactie