Jolly Kyra

Door Saskia - Laatst geupdate: donderdag 21 februari, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Enige tijd geleden hebben Xenna en Kyra een Jolly bal gekregen. Dit zijn ballen die heel sterk zijn, niet helemaal rottweilerproof, maar ik moet zeggen, hij houdt het nog lang vol. Aan de bal zit normaal een handvat, maar die is als eerste gesneuveld, dus de restanten daarvan heb ik maar verwijderd (na de tip van Leane). De bal was redelijk glad, ondertussen is hij voorzien van een mooi geperforeerd design, het lijkt wel kunst, het is een echte Xenna en Kyra geworden 😉 .

Dat Kyra wel raad weet met de Jolly bal, en dat ze er zelf ook erg Jolly van wordt heb ik vandaag in een kort filmpje gezet. Onze vrolijke kwispelkont.

Geplaatst in Huisdieren, Kyra • • Naar Boven

Schrijf een reactie