Cadeau voor Hans

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 24 februari, 2008 - Opslaan & Delen - Eén Bericht

Het is al even geleden dat mijn nichtjes Leonie en Karlijn bij ons in de studio waren. Half december vorig jaar om precies te zijn. We hadden ze uitgenodigd om foto’s van ze te maken voor het cadeau van hun vader/mijn (Saskia) oom, die 50 jaar werd. Voor het eerst hebben we ook gebruik gemaakt van onze chroma blauw achtergrond.

Nu hebben we na de shoot 2 foto’s uitgezocht de we vergroot hebben, waarvan 1 foto met witte achtergrond die we om hebben gezet met bewerking naar zwart wit, en 1 foto met blauwe achtergrond, die we op metellic paper hebben laten afdrukken. De foto’s hebben we mooi ingelijst met een mooi passepartout. Mijn tante was mee, en die hebben we voor de zekerheid nog even de lijst laten zien, en die was gelukkig goed van kleur.

Helaas moest het feest uitgesteld  worden door persoonlijke omstandigheden, maar vandaag was het dan toch zover. Met pijn in het hart heb ik de foto’s ingepakt (ze hingen wel erg mooi in de studio 😉 ). Maar hopelijk worden ze straks weer op een mooie plaats opgehangen waar er vaak naar gekeken kan worden….

Hans was in ieder geval blij verrast met de foto’s (hij was in de overtuiging dat Leonie en Karlijn bij ons waren geweest voor de honden, om ze uit te laten).

Hier de foto’s van de fotomodellen in de dop:

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Onze Foto's • • Naar Boven

Eén reactie op “Cadeau voor Hans”

Reactie van Remy remmerswaal
Geplaatst op 30/03/2008 om 08:27

Hey-key, ga ik ook eens proberen volgende week, pas een studio aangeschaft, dus zal nog wel wennen zijn…
gr remy

Schrijf een reactie