Bruidsfotografie Roy & Patty

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 11 april, 2008 - Opslaan & Delen - 2 Berichten

Nee, ook al doet de titel ander vermoeden… Roy en Patty zijn niet echt getrouwd. Afgelopen maandag zijn wij met onze trouwkleding richting Patty en Roy gereden. Ze zijn namelijk gewillige “oefenslachtoffers”. Dit maal dus voor bruidsfotografie. Om ons gedegen voor te bereiden op de komende bruidsfotografieėn hadden wij het idee opgevat om met Roy en Patty te oefenen.

Mijn jurk (ja, van mij, Saskia, niet van Edwin natuurlijk) paste Patty precies, alsof hij voor haar gemaakt was… eh, op de lengte na dan… kleinigheidjes hou je altijd…. Roy paste het pak van Edwin ook, dus ook dat was geregeld.

Bij de bloemist hadden we een klein bruidsboeketje laten maken om het geheel af te maken. Toch een veel voorkomend item bij een bruiloft. En ook met de ringen is dat goed om even te oefenen.

Dinsdagochtend was dus de tijd gekomen om Patty en Roy aan te kleden, dat verliep allemaal redelijk vlot met onze hulp. Bij het verlaten van het appartement werd er gelijk al druk getoeterd in de straat, en we hebben ontelbaar keer gehoord “herzlichen glukwunschen”. (Patty & Roy wonen in duitsland). Allemaal heel vriendelijk bedoeld, danke, maar wel lachwekkend voor het gelukkige paar natuurlijk šŸ˜‰

We hebben vooral romantische foto’s geoefend omdat het eerste “echte” bruidspaar graag romantische foto’s wil.

Wel raar overigens om ze in onze trouwkleding te zien… hieronder een scan uit ons trouwboek

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Nieuws, Onze Foto's • • Naar Boven

2 Reacties op “Bruidsfotografie Roy & Patty”

Reactie van Leane
Geplaatst op 13/04/2008 om 13:05

haha leuk zeg !!

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 14/04/2008 om 14:27

Misschien wel raar maar ook leuk toch?

Schrijf een reactie