Wendy

Door Saskia - Laatst geupdate: donderdag 17 april, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Vandaag moest ik (Saskia) examen doen in Leiderdorp bij de LOI, voor mijn 2e examen van de studie longfunctie assistent. Niet echt iets om naar uit te kijken, de LOI heeft nogal een rare manier van vraagstelling, mijn eerste examen heb ik gehaald met een 6 (voldoende, maar ja, liefst had ik natuurlijk een 9 of een 10).

Toch had ik vandaag iets om naar uit te kijken, ik ben daarna namelijk bij Wendy geweest! Wendy is de pasgeboren dochter van Marcelle (een vriendin van mij) en Kasper. Wendy is 31 maart geboren, maar ze is gister pas ontslagen uit het ziekenhuis. En ja, dat geluk moet natuurlijk vastgelegd worden op de gevoelige plaat. Ik kan daar niet heen zonder fotocamera!

Wendy is niet alleen een lief kindje, maar ook nog eens een heel mooi kindje (nee niet zo van “het is een LIEF! kind, Wendy is echt een mooi meisje), ze heeft al een hele bos met haar, ondanks dat ze 5 weken te vroeg geboren was, en ze heeft mooie blauwe ogen. Helaas wilde ze die niet tonen op de foto, misschien heb ik volgende keer meer geluk šŸ˜‰ (over 3 weken heb ik weer examen… hint!). 

Geplaatst in Fotografie, Nieuws, Onze Foto's • • Naar Boven

Schrijf een reactie