Xenna: beginnen met pakwerk

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 04 mei, 2008 - Opslaan & Delen - 2 Berichten

Sinds kort trainen wij met Xenna in Badhoevedorp bij een club. Officieel een duitse herder club, maar eigenlijk trainen er veel meer rassen. Op deze club kunnen wij met Xenna ook VZH trainen en pakwerk gaan leren, als Xenna dat leuk vindt. Vandaag zijn we een beginnetje gaan maken met het pakwerk. Even jutten en kijken of Xenna de mouw wel leuk vond. Nou, meneer heeft hem goed gekeurd hoor! Hij liep trots met de mouw (zijn prooi) naar de auto, nadat hij zorgvuldig de prooi door de war had geschud (beetje lastig om de nek van de mouw te breken haha).

 

 

 

 

Geplaatst in Algemeen, Huisdieren, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

2 Reacties op “Xenna: beginnen met pakwerk”

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 05/05/2008 om 22:58

dus het wordt een waakhond šŸ˜›

Reactie van marianne schouten
Geplaatst op 28/05/2008 om 14:12

Wat een mooie foto’s stond je er naast Edwin om de foto’s te maken of op afstand.
groetjes Marianne

Schrijf een reactie