Onze schatjes weer thuis…

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 15 juni, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Gister hebben wij onze schatjes weer opgehaald. We waren welliswaar afgelopen dinsdag al thuis van onze vakantie, maar er moest nog een piano geschilderd worden in de woonkamer. Een witte rottweiler en een behaarde piano leek ons niet zo’n goed idee… Omdat ze in het pension 2,5 week continue bij elkaar los waren, zijn Xenna en Kyra naar elkaar toe een stuk rustiger geworden. Daarvoor hadden we thuis het grootste gedeelte van de tijd een van de 2 in de bench zitten, om en om, omdat ze nogal eh, wild kunnen stoeien zeg maar…. Maar daar is nu dus verandering in. Sinds we ze opgehaald hebben zijn ze beide los, en op een kleine stoeipartij na zijn ze vrij rustig. Mooie gelegenheid dus om ze weer een keer samen op de foto te zetten. En wat doen jut en jul dan….. Vrouwtje zegt af…. ow, dan moeten we gaan liggen…. :

Verder vandaag weer met Xenna aan het werk geweest…. wel even lastig fotograferen, de donkere partijen van Xenna lopen al snel dicht in de foto, of de rest wordt overbelicht…. contrasten…. compromissen…. In dit geval heb ik maar geprobeerd de foto’s zo duidelijk mogelijk te houden, en dan maar wat mindere kwaliteit. Je kan zien dat Xenna behoorlijk veel lol heeft in het pakwerk….:

 

 

Geplaatst in Algemeen, Huisdieren, Kyra, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie