Mijn ring!

Door Saskia - Laatst geupdate: woensdag 18 juni, 2008 - Opslaan & Delen - En Bericht

Sinds we terug zijn van vakantie lopen de honden samen los. Ook ’s nachts en als wij naar ons werk zijn. Xenna is wel overduidelijk de baas. Als ze weer eens druk aan het stoeien zijn (en in elkaars nekvel en wang hangen) probeer ik ze de ring te laten pakken en daar aan te gaan lopen trekken en rukken (scheelt weer een ritje naar de dierenarts als het te wilt is gegaan).

Gister heb ik onze monsters tijdens zo’n trekspelletje wat gepaard ging met luid gegrom van beide kanten vastgelegd op een filmpje (klik op onderstaande linkje Mijn ring!):

Mijn ring!

 

Geplaatst in Huisdieren, Kyra, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

En reactie op “Mijn ring!”

Reactie van Robbie Veldwijk
Geplaatst op 18/06/2008 om 15:52

De link werkt bij mij niet… 🙁

Schrijf een reactie