Fotoshoot V-nest van Brixenburg

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 05 juli, 2008 - Opslaan & Delen - 5 Berichten

Toen wij een paar jaar geleden in contact kwamen met Peggy Martens van van Brixenburg rottweilers, waren wij onder de indruk van de mooie foto’s die ze op haar website had. Na een half jaar op de wachtlijst werden er puppies geboren en mochten wij de baasjes van Xenna worden. Aangestoken door de mooie foto’s van Peggy hebben wij toen ook een digitale spiegelreflexcamera gekocht, en zijn we volledig besmet met het fotografie virus. Onze camera uitrusting groeit gestaag, en ook de studio uitrusting groeit met de maand groter.

Momenteel heeft Peggy het V-nest, geboren uit Zara vom Faust-Schlössl x Umbro vom Sittard. En op kraamvisite gaan is altijd leuk. Helaas voor ons voorlopig geen pup, al zouden we dat graag willen, met Kyra in huis is dat gewoon echt te druk. Maar goed, puppensnuffelen en knuffelen is voor even ook genoeg 😉

Wat ons ook vereerde was het verzoek van Peggy om onze studio mee te nemen. Ze wilde graag de pups op een andere manier op de foto en vond onze studiofoto’s die we van Winter van Brixenburg hadden gemaakt eerder dit jaar erg leuk.

Nu lijken de puppies uit het V-nest erg op mama, ze zijn erg levendig. Dus dat is een hele opgave als je dan 6 pups op de foto moet zetten. Welliswaar 1 voor 1….. ze zijn toch vliegensvlug, hihi. Maar uiteindelijk hebben we toch van elke pup een aantal mooie foto’s weten te maken….

teefje oranje:

 

teefje geel:

 teefje roze: 

teefje rood (paste helaas niet in mn rugzak, anders had ik haar meegesmokkeld, ze begon me al uit te dagen toen ik haar steeds terug op haar plekje zette haha):

teefje grijs:

reutje blauw:

Peggy bedankt voor de gezellige middag! Helaas was er geen tijd meer om ook buitenfoto’s te maken, maar de foto’s die jij maakt zijn ook prachtig! Dus dat gaat je vast lukken van de week. Maar voor de gezelligheid gaan we met het volgende nestje graag mee hoor!

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Nieuws, Onze Foto's • • Naar Boven

5 Reacties op “Fotoshoot V-nest van Brixenburg”

Reactie van Leane
Geplaatst op 05/07/2008 om 21:52

In 1 woord GEWELDIG !!!!!!

En wat zijn de pups leuk he ! Als jullie een keertje ons nieuwe huis komen bewonderen mogen jullie ook best het fototoestel meenemen hoor 🙂

Grt Leane

Reactie van Saskia Janssen
Geplaatst op 05/07/2008 om 22:00

ja ze zijn echt errug leuk! hihi

Reactie van Rins
Geplaatst op 07/07/2008 om 20:33

hee leuke foto’s van het V-nest!!!

Reactie van Jennie
Geplaatst op 08/07/2008 om 08:00

Hele mooie foto’s van hele mooie pups !

Reactie van Tamara
Geplaatst op 08/07/2008 om 19:09

Prachtige foto’s.

Nog even en dan woont Vitani (oranje) bij ons.

Schrijf een reactie