Fotoshoot BesBas Papa

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 11 juli, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Na onze fotografie vakantie en het zwart schilderen van onze studio werd het tijd dat er ook weer gefotografeerd ging worden daar. Het vandaag opgehaalde verduisterings rolgordijntje zorgt ervoor dat de gehele studio donker is, tenzij wij het licht aan zetten wat we willen.

Al een tijdje had ik wat plannen voor een fotoshoot met mijn vader. Hij gaat niet zo graag op de foto, maar ja…. hij kon er natuurlijk niet onderuit komen toen ik hem vroeg zijn Bas mee te nemen. Mijn vader speelt al jaren Bas bij diverse muziekverenigingen. Als ik aan mijn vader denk, denk ik zijn Bas er automatisch bij…. Dus…. mijn vader op de foto, dan moet de Bas er ook bij!  

Niet een hele gemakkelijke klus, waar je de lamp ook zet, er komt altijd een weerspiegeling vanuit de (altijd glimmend opgepoetste) Bas. En ja, dan is er een gedeelte al snel wat overbelicht…. Maar goed, problemen zijn er om te overwinnen, en vandaar deze poging tot een goed resultaat.

Om de enorme Bas nog wat extra mee te geven heb ik eerst een serie geschoten met onze 17-35mm lens, groothoek dus. De Bas lijkt hierdoor nog groter dan hij al is.

Pap bedankt dat je model wilde staan 😉

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Onze Foto's • Tags: , , Naar Boven

Schrijf een reactie