Zantmannetjes

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 30 augustus, 2008 - Opslaan & Delen - En Bericht

Vorige week waren Ferry, Miranda, Aylin en Jaimy bij ons op visite. Erg gezellig, en het was alweer veel te lang geleden dat we onze vrienden hadden gezien. En natuurlijk hebben we ook wat foto’s van ze gemaakt, ze zijn alle 4 erg fotogeniek, dus dat moest zeker even worden vastgelegd…..

Geplaatst in Fotografie • • Naar Boven

En reactie op “Zantmannetjes”

Reactie van miranda
Geplaatst op 01/09/2008 om 07:47

Hallo lieverds,

ik kan jullie niet vertellen hoe blij we zijn met dit onverwachte kadootje en hoe trots we zijn op het resultaat, omdat het toch helemaal onverwacht was. We vinden ze heel erg mooi omdat het gewoon puur ons is zonder teveel toegevoegde onzin eigenlijk. Dankjewel voor deze ervaring en hele dikke kussen van ons all 4 xxxx
liefs, miranda

Schrijf een reactie