Tuinposter

Door Saskia - Laatst geupdate: maandag 29 september, 2008 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Tijdens onze vakantie afgelopen juni is onze verzameling natuurfoto’s aardig groter geworden. Nu hebben we een paar afdrukken in de woonkamer hangen, we hebben een fotoboek van de vakantie gemaakt met daarin de mooiste foto’s….. maar verder…. ze staan op onze computer netjes in een mapje…

Tot nu toe dan, want vanaf nu staat een ruime selectie van onze natuurfoto’s ook op www.tuinposter.nl. Een webwinkel in, je raad het al, tuinposters. Mensen kunnen op deze site vanaf nu dus ook een tuinposter bestellen met een van onze afbeeldingen! Natuurlijk wel een heel leuk idee dat mensen een foto van ons in de tuin willen hebben, daar zijn we best wel een beetje trots op. En het is natuurlijk ook veel leuker als er meer mensen van onze foto’s kunnen genieten!

Onze foto’s zijn te vinden als je zoekt op fotograaf, en dan onder mijn naam Saskia Janssen, maar het zijn natuurlijk ook foto’s van Edwin.

Geplaatst in Algemeen, Fotografie, Nieuws, Onze Foto's • • Naar Boven

Schrijf een reactie