Update Weblog

Door Edwin - Laatst geupdate: zaterdag 15 augustus, 2009 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Zoals jullie inmiddels wel hebben gezien heeft het weblog weer een update gekregen.

We hebben door de drukte van de afgelopen tijd niet de tijd gehad om berichten op het weblog te zetten. Nu we het voor de komende tijd wat rustiger aan gaan doen qua fotografie hebben we weer wat meer tijd om jullie op de hoogte te houden van onze activiteiten. We hebben het afgelopen jaar aardig wat bruiloft gefotografeerd, een stuk of 10. Veel goede reacties en heel erg leuk werk om te doen. Echter geen goede tijd om nu een eigen bedrijf hierin op te starten, iedere maand een bruiloft is leuk maar niet genoeg om van te kunnen leven. Dus voor dit jaar hebben we een stuk of 7 keer nee moeten verkopen en ook voor volgend jaar hebben we al meerdere aanvragen afgewezen. Wel erg vleiend dat mensen ons werk zo waarderen en speciaal ons uitkiezen na het zien van onze website.

Veel positieve reacties dus op ons werk en tevreden klanten.

Hoe nu verder met de fotografie, nou geen zorgen we blijven nog steeds voor de ontspanning foto’s maken, dus we zullen jullie blijven lastigvallen met onze foto’s =-)
Opdrachten zullen we de komende tijd niet aannemen, we hebben het gewoon te druk met onze fulltime banen en dan nu ook nog beide een HBO studie ernaast, want zoals zommige van jullie wel zullen weten ben ik, Edwin, in december afgelopen jaar ook weer begonnen met een studie te weten, HBO ICT Software Engineering. Een studie waarmee ik hopelijk over een aantal jaren weer mijn entree kan maken in de snelle wereld van de ICT. Mijn MBO Technische Informatica vooropleiding is helaas een te slechte bodem gebleken om, en dit is heel belangrijk, voor ongeveer hetzelfde salaris als nu, in de ICT aan de gang te kunnen gaan. Dus nu de fotografie carriere toch op een langere baan is geschoven mooi de kans om mijn ICT kennis weer up-to-speed te brengen.

Sas is inmiddels aan haar laatste jaar begonnen van de HBO Longfunctie-analist studie.

Maar goed de komende tijd hopelijk weer wat meer berichten van ons.

Geplaatst in Algemeen, Website Updates • Tags: , Naar Boven

Schrijf een reactie