Hallo ik ben Macho!

Door Saskia - Laatst geupdate: dinsdag 06 maart, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

 Miauw, ik kom even meegluren hier op de weblog van mijn baasjes… Ik ben Macho, zoals jullie misschien wel weten, de huistuinenkeuken kater van het gezin…. Al 5 jaar woon ik nu bij Edwin en Saskia en ik heb het er reuze naar mijn zin… Ik heb samen met Chrystal een eigen speelkamer waar we samen veel lol hebben, nou ja, ik heb veel lol met Chrystal, vind het erg leuk om haar op te jagen soms… hihi miauw. Als ik eten wil ben ik altijd superlief en ga ik altijd veel kopjes geven en miauwen bij Edwin en Saskia dan hoop ik dat ze me zo lief vinden dat ik snel wat krijg… en anders ga ik gewoon heel hard miauwen, en dat kan ik goed hoor! liefst van halverwege de trap. Tegenwoordig krijg ik ook veel vers vlees, en dat ligt dan op de aanrecht te ontdooien, dus als dat me te lang duurt ga ik het zelf alvast maar pakken, hihi miauw! Nog veel plezier hier op de weblog! en een kopje van mij!

Geplaatst in Huisdieren, Macho • • Naar Boven

Schrijf een reactie