Minnewei by night

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 21 augustus, 2009 - Opslaan & Delen - 2 Berichten

Een aantal maanden terug hebben we in onze pas (compleet) bestrate achtertuin, de tuinverlichting geplaatst die al een tijdje stond te wachten op ons in de schuur. Een paar nachten ging het goed, bij schemer ging de verlichting mooi aan, totdat op een avond de aardlek eruit sloeg wanneer de verlichting aan ging…. Dus maar even de verlichting afgekoppeld, en een tijdje niet meer naar omgekeken. Maar nu we weer bezig waren in de tuin voor en achter, heeft Edwin toch nog een keer een blik geworpen op de verlichting. En vraag niet hoe het kan, alles werkt weer, al een aantal nachten gaat het goed… Hieronder wat sfeerfoto’s van onze verlichting….. wel met groothoek genomen om zoveel mogelijk tuin erop te krijgen, dus het vertekent wat….

Geplaatst in Algemeen • • Naar Boven

2 Reacties op “Minnewei by night”

Reactie van hans braakman
Geplaatst op 21/08/2009 om 21:31

Neem toch een paar gewone verkade thee-lichtjes,
die doen het altijd, geven geen storingen, kosten geen drol en je vindt ze in ieder kerst-pakket
tot vervelens aan toe.
ha ha papa

Reactie van Saskia
Geplaatst op 21/08/2009 om 21:36

Ze geven in ieder geval meer licht dan die solarlichtjes van jou šŸ˜‰
Maar onze verlichting komt dan ook bij een goed bedrijf vandaan (www.tuinverlichtingen.nl)
ha ha Saskia

Schrijf een reactie