Onze voortuin “voor”

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 21 augustus, 2009 - Opslaan & Delen - EÚn Bericht

Ooit was onze voortuin best redelijk op de rails, leuk buxushaagje, leuke plantjes middenin… maar vanaf het voorjaar vonden wij het een grote ellende al het onkruid tussen de planten, en wat is nou wel onkruid en wat niet…. enfin… niet aan ons besteed…. Dus, buxushaag is via marktplaats gesleten, de coniveer die al bijna voor ons openslaande raam in de keuken stond hebben we omgezaagd… De planten die nog goed waren hebben we “gered” en in de achtertuin in bloembakken gezet…. Helaas ligt er nog een hele hoop aarde in de weg, de vorige bewoner wilde volgens mij de limburgse heuvels namaken in de voortuin. Dus dat wordt nog even een paar uurtjes scheppen…

En dan weer volscheppen met siersplit (je kunt tegenwoordig ook echt alles bestellen via internet, woensdagavond besteld, vrijdagmiddag gebracht…)

Onze oude tuin in “betere tijden”, lees: “net aangelegd”

Afgelopen woensdag ben ik met mijn moeder al bij intratuin geweest om plantjes te kopen voor in de potten in de voortuin… (onder het mom “als er onkruid in komt dan gooi ik de hele pot leeg als ik het zat ben”, nou ja, als ik zin heb kan ik er wel een klein beetje onkruid├»┬┐┬Żuithalen natuurlijk hihi).

Nog even de schep erin dus, en dan is ook de voortuin helemaal naar onze zin!

Geplaatst in Algemeen • • Naar Boven

EÚn reactie op “Onze voortuin “voor””

Reactie van marianne schouten
Geplaatst op 22/08/2009 om 19:27

ja, je hebt maar mooi mazzel met zo’n moeder die er van houd om in de prut te werken, dat is even je zinnen verzetten en nergens aandenken en het resultaat zie je na afloop, dat was het lichte werk. hoe ver ben je al met uitspitten? nee ik kom daar niet mee helpen succes er mee zie de foto’s wel als het klaar is. gr. je moeder.

Schrijf een reactie