Woef ik ben Xenna

Door Saskia - Laatst geupdate: dinsdag 06 maart, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Woef, ik ben Xenna. Ik ben pas sinds kort bij Edwin en Saskia. Ik ben geboren op 2 september 2006 bij van Brixenburg rottweilers. Daar heb ik het 8 weken heel erg naar mijn zin gehad, maar toen moest ik toch echt mee met Edwin en Saskia. Toen ik kwam kon ik nog makkelijk onder de salontafel doorlopen… maar ze geven me pokon te eten dus nu kom ik met mn kop al boven de bank uit, hihi, ze moesten eens weten hoe groot ik nog ga groeien, ik wordt vast een beer van een vent, woef! Verder vind ik het heel erg leuk om naar school te gaan elke zaterdag met het vrouwtje en het baasje, dan kan ik lekker spelen met mijn broertje Xbow die ook naar dezelfde school gaat. En vaak heeft Peggy (de fokster) ook Xai mee, mijn andere broertje, zodat ik ook nog even met hem kan spelen, of met mama Ajutha.

Geplaatst in Huisdieren, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie