Eindelijk mijn diploma!

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 14 januari, 2011 - Opslaan & Delen - 3 Berichten

Vandaag was het eindelijk zover. Na ruim 3 jaar ploeteren de ultieme beloning, namelijk mijn diploma. Op 9 december 2010 kreeg ik al te horen van de LOI dat ik was geslaagd, maar ik moest nog tot vandaag wachten voordat ik mijn diploma in ontvangst kon nemen. Samen met nog 8 andere studenten kreeg ik in Leiderdorp het diploma (nou ja, officieel getuigschrift) longfunctieanalist uitgereikt. Nu ben ik dus leerling af, en een echte longfunctieanalist…. de 844e in Nederland. Iedere gediplomeerde krijgt namelijk een spelt met daarop een nummer, oplopend op uitgiftedatum. Een heel wat unieker beroep dan verpleegkundige dus, wat ik overigens nog steeds ben en ook blijf bij de Koninklijke Marine.

Eerst de belofte tot geheimhouding… Ik neem aan dat de meesten mij wel zullen herkennen, aangezien ik de enige in uniform ben…

Daarna mijn handtekening zetten….

daarna mag Antoinette, mijn praktijkdocent en chef op het DMC, mijn spelt opspelden….

en vervolgens krijg ik alle documenten mee, en nog een presentje van de LOI en de NVLA (de beroepsvereniging voor longfunctieanalisten).

daarna nog een foto met alle geslaagden…

Nu genieten van mijn rust… en dan begin ik in juli alweer met een volgende opleiding voor algemeen militair verpleegkundige (tegenwoordig moeten alle verpleegkundigen bij defensie deze specialisatie hebben gedaan, deze werd nog niet gegeven toen ik in dienst kwam…. klinkt nu alsof ik heel oud ben maar dat valt volgens mij nog wel mee… omdat ik fulltime bezig was met longfunctie heb ik deze�specialisatie nog niet kunnen doen en ben ik een van de laatsten die nog deze inhaalopleiding mag/moet doen). Daarna mag ik weer terug naar het DMC om weer een tijdje te werken als longfunctieanalist…. als het goed is…. lees voor kip konijn zeggen we dan.

Geplaatst in Algemeen, Koninklijke Marine • • Naar Boven

3 Reacties op “Eindelijk mijn diploma!”

Reactie van Adrie
Geplaatst op 14/01/2011 om 14:12

Toppie, grote klasse!!! xxx

Reactie van Roy
Geplaatst op 15/01/2011 om 00:00

Heeeej schoonzussie,, kei goed van harte gefeliciteerd!!! dikke kus

Reactie van marianne schouten
Geplaatst op 18/01/2011 om 19:40

hoi Saskia ,staat goed die nieuwe speld op je uniform goed gedaan hoor.
knuffel mam

Schrijf een reactie