Morgen moet Xenna examen doen, spannend!

Door Saskia - Laatst geupdate: vrijdag 09 maart, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Heel spannend allemaal, morgen gaat onze “kleine” Xenna, onze pup… (van 30kg… haha) examen doen voor puppycursus. In de lessen hebben we geleerd de commando’s zit (gaan zitten….), af (gaan liggen…), hier (van een afstand komen…), volgen (aan de linkerkant naast je lopen en je aankijken en volgen/meelopen…). Verder hebben we geleerd om tandjes te kijken (dit moet een hond toelaten, dit is een zeer dominante handeling…) en aan het einde van de les hadden we altijd een paar hindernisjes, 2 balkjes waar de honden overheen moeten springen en een slurf waar ze doorheen moeten rennen. We zijn benieuwd wat het examen precies wordt, vorige week zouden we een proefexamen krijgen, maar door het slechte weer ging dat niet door…

Ook thuis oefenen we elke dag een paar keer… bijvoorbeeld: Af!

     

Volgen op bij de puppycursus:

    

over de hindernis springen en de slurf:

    

meestal mogen we twee keer de hindernissen doen, dus…. 2e ronde! :

Geplaatst in Huisdieren, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie