Aanpassing fotoalbum

Door Edwin - Laatst geupdate: zondag 18 maart, 2007 - Opslaan & Delen - EÚn Bericht

Wij hebben het foto album ietwat aangepast, er waren wat problemen met de website waar de foto’s werden gehost (Facebook) en we vonden de foto’s te klein. We hebben de foto’s nu op onze eigen webspace staan, we hebben hiervoor 1500 MB beschikbaar wat voorlopig genoeg moet zijn. Ook zijn al onze foto’s nu voorzien van een watermerk om kopieren tegen te gaan en zijn ze verkleind naar een maximaleáresolutieávaná1024×768. Mochten er problemen zijn met het nieuwe fotoboek dan horen we dat graag.

Geplaatst in Fotografie, Onze Foto's, Website Updates • • Naar Boven

EÚn reactie op “Aanpassing fotoalbum”

Reactie van Pegs
Geplaatst op 23/03/2007 om 12:36

Hello luitjes, jullie website begint vorm te krijgen, nu nog een leuke banner ­čÖé …

Dikke kus aan Xenna.

Schrijf een reactie