Ik presenteer mij!

Door Saskia - Laatst geupdate: maandag 23 april, 2007 - Opslaan & Delen - En Bericht

Ik mag mij ook voorstellen van mijn nieuwe baasjes; baasje junior en vrouwtje! Ik ben Kyra, en woon dus sinds een paar dagen in Midwoud bij Xenna, Macho, Chrystal en nieuwe baasjes Edwin en Saskia. Het is allemaal wel even wennen hoor! Dacht ik  dat ik de aandacht moest delen met Xenna, komen er een dag later ook nog twee andere pluizenbollen van boven! Leuk! nog meer om mee te spelen, maar helaas hielden baasje junior en vrouwtje mij steeds tegen. Ik mocht de trap niet op! Maar goed, ik mocht wel mee wandelen samen met Xenna. We gingen naar de dierenarts om te wegen. Xenna woog al ruim 34kg! Ik ben in vergelijking met Xenna een slanke dame, ik weeg ruim 28kg.

Ik dacht dat we toen wel genoeg hadden gedaan bij de dierenarts, maar toen gingen we ’s middags (Macho en Chrystal gingen gezellig ook mee) nog een keer! Ik moest nog een spuitje hebben tegen allerlei ziektes, en wat denk je? Baasje junior en vrouwtje hebben een afspraak gemaakt om me te laten helpen aan mn jeweetwel! Net alsof ik mijn 15 kindjes niet goed heb opgevoed 3 jaar terug…. En die Xenna ziet er wel goed uit, en die vind mij volgens mij ook wel aantrekkelijk…. dus ik wil nog wel hoor! Nou als klap op de vuurpijl ging het vrouwtje ook nog de tuin sproeien, eerst de planten, maar toen ging ze mij ook nat spuiten! En toen had ze een flesje met blauw spul erin, tegen vlooien stond erop, net alsof ik daar last van heb! Nou toen ze het er weer uit wilde halen moest baasje junior helpen, en toen was het vrouwtje lekker ook helemaal nat geworden, lekker puh! Na een dag heb ik pas weer wat gegeten, de eerste dag heb ik me alleen laaten verwennen met worst en wat kaas, de brokken liet ik lekker staan…. Maar toen zag ik dat Xenna gewoon vlees kreeg! Nou dat vond ik veel interessanter dan mijn brokken, dus toen kwam het vrouwtje voor mij ook met gemalen pens aan, mjammie! Die truc haal ik nu lekker elke keer uit, haha! Jullie zullen de komende tijd vast nog wel veel van en over mij horen, want ik ga lekker extra leven in de brouwerij gooien! Ik doe het niet snel, maar een klein kusje van mij!

Geplaatst in Huisdieren, Kyra • • Naar Boven

En reactie op “Ik presenteer mij!”

Reactie van patty
Geplaatst op 28/04/2007 om 15:24

heey heey
wat een leuk verhaal over kyra hahaha. ik ben blij dat kyra het goed maakt en dat het goed gaat tussen xenna en kyra!!
xxxjes Patty

Schrijf een reactie