Ebony & Ivory….

Door Saskia - Laatst geupdate: zaterdag 05 mei, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

 … live together in perfect harmony….

Ik geef toe, dit kwam niet zomaar in mij op, ik zag deze tekst van het liedje geschreven door Paul McCartney en gezongen samen met Stevie Wonder als internetonderschrift staan bij iemand die een rottweiler en een golden retriever heeft, maar de titel is zeker net zoveel van toepassing op Xenna en Kyra! Het gaat hartstikke goed met die twee samen, ze stoeien en spelen heerlijk samen, en wat ook erg leuk is: kattenkwaad (ja zelfs als hond!) uithalen! Als jij nou daar graaft, dan trek ik daar de bladeren van de plant, en dan gaan we stiekum achter de boom langs, hopelijk zien baasje en vrouwtje dat dan niet….. :-p

Geplaatst in Huisdieren, Kyra, Xenna v. Brixenburg • • Naar Boven

Schrijf een reactie