15 is genoeg!

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 06 mei, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

15 puppies wel te verstaan…. En daarom is Kyra op 4 mei gesteriliseerd… Dit ging niet zonder slag of stoot helaas. Saskia bracht Kyra om half 11 weg en bleef bij Kyra tot ze sliep, afgesproken was dat ze om 13.00 Kyra weer op kon halen. Voor de zekerheid werd het 06 nummer genoteerd…. Om half 12 werd er tot grote schrik van Saskia al gebeld door de dierenartsassistente…. Kyra had bij de operatie veel bloed verloren en om haar goed in de gaten te houden wilden ze haar nog wat langer houden in de kliniek.

Afgesproken werd dat Kyra om 16.00 naar huis mocht. Maar om half 3 werd er al gebeld, weer schrikken, maar nergens voor nodig dit keer, alles ging goed en Kyra was niet slapjes ofzo, dus er waren verder geen bloedingen (anders zou ze wel slap zijn en niet zo alert). Als een oude vrouw, wijdbeens en wankelend liep Kyra met Saskia mee naar de auto, waar ze dit keer wel geholpen moest worden met in de auto klimmen, evenals uit de auto komen…. Lekker in haar eigen bench is Kyra gaan liggen, helaas moest haar maaginhoud, nou ja, wat daar nog van over was dan -wat gelig slijm-, geleegd worden van Kyra’s lichaam, de arme ziel had niet eens de puf om haar hoofd normaal op te tillen…. Gelukkig ging Kyra al wel drinken, alleen eten was ze nog niet echt van plan (logisch als je lichaam tegen werkt…). Maar na een nachtje slapen stond onze dame alweer te trappelen in de bench om ons te begroeten, en was ze al bijna als vanouds, ze eet en ze drinkt, ze plast en ze poept, het enige wat nog aan de operatie herinnerd, is een flinke jaap in haar buik….

woef, hier nog een stukje van mij, Kyra, zondag 6 mei kwam baasje senior met oma op ziekenbezoek, dit was wel heel erg gezellig, ook al zei oma dat ze me eng vond, toen ik haar door haar gezicht wilde likken werd ik lekker door haar geaaid. Ik ben ook erg lekker door baasje senior over mijn buik geaaid, en heb laten zien dat het goed met me gaat en wat ik allemaal doe hier in mijn nieuwe huis…

Geplaatst in Algemeen, Huisdieren, Kyra • • Naar Boven

Schrijf een reactie