Vliegmedische dienst

Door Saskia - Laatst geupdate: zondag 13 mei, 2007 - Opslaan & Delen - Laat een bericht achter

Sinds vorig jaar is de ziekenboeg van Marine Vliegkamp de Kooy gesitueerd in een nieuw gebouw. Wel fijn, nu hebben we een veel lichtere ziekenboeg, de oude ziekenboeg had donkere muren en nu zijn de muren creme kleurig, dat scheelt echt een hele hoop! Maar wat wel minder is aan de ziekenboeg, is dat we nu een hele lange gang hebben over de hele lengte van het gebouw (in het gebouw zitten ook de garages van de afdeling transport en de brandweer, en tevens hebben zij op de bovenverdieping slaap en leefruimtes), met maar aan een kant spreekkamers en dergelijke. Dat betekend dus dat we een heeeeeeeeeeele grote creme kleurige muur hebben… Helaas is er sinds de verhuizing nog geen tijd en geld geweest om wat schilderijtjes en dergelijke te kopen om de muur wat te breken, dus al een jaar lang is het een ietwat steriele gang…. Nu hebben wij natuurlijk een hele mooie camera, en vind ik het erg leuk om bewerkingen te maken in paintshop, dus kwam bij mij het idee om een bewerking te maken voor en over de vliegmedische dienst. Het is een fotobewerking van 50x50cm, niet echt gang vullend dus, maar goed, in ieder geval een begin…. Na wat ideeen te hebben gemaakt en wat feedback te hebben gehad van ons hoofd vliegmedische dienst is dit uiteindelijk het resultaat geworden:

Geplaatst in Koninklijke Marine • • Naar Boven

Schrijf een reactie