Over ons


�

Wij zullen ons op deze pagina even voorstellen (voor degenen die ons nog niet of niet zo goed kennen….).

Wij zijn Edwin en Saskia Janssen, we zijn sinds 1 juli 2005 getrouwd maar woonden daarvoor al een paar jaar samen. Eerst in Den Helder, maar nu wonen we sinds maart 2006 in Midwoud. Al in Den Helder hadden wij de behoefte om huisdieren te nemen, alleen was ons huis daar niet zo groot. In eerste instantie kwam daar Macho, onze huis tuin en keuken kater, geboren op Texel in 2002. Een jaar later kwam Chrystal, een blauwe britse korthaar poes, geboren dus in 2003. Nu we een groter huis hebben kwam toch het verlangen naar een hond weer naar boven, iets waar in Den Helder geen ruimte voor was. Na het lezen van veel rasbeschrijvingen waren wij het met elkaar eens dat een rottweiler het beste bij ons zou passen. Dus in oktober 2006 heeft rottweiler Xenna van Brixenburg ons gezin versterkt…. En ja, daarna kwam onze Kyra in april 2007 ons gezin versterken, Kyra kwam bij ons als herplaatser, echt een noodoplossing…. Het eerste half jaar waren heel erg druk (zwak uitgedrukt), omdat Kyra nou niet echt een gemakkelijke hond te noemen is, maar na een half jaar, een paar intensieve clinics gaat het nu een stuk beter, ze speelt weer en kwispeld volop.

Maar goed, tot zover even over de huisdieren….

Wat houdt ons verder bezig…. Nou ja, ten eerste natuurlijk ons werk, dat houdt ons toch zeker 40 uur bezig in de week 😉 Edwin werkt als operations officer bij een helicoptermaatschappij op airport Den Helder en Saskia werkt als ziekenverpleger bij de Koninklijke Marine, momenteel op het duikmedisch centrum in opleiding tot longfunctie-analist.

Een groot deel van de rest van onze tijd wordt ingenomen door fotograferen, bezig zijn met de pc en internet, deze hobby wordt steeds verder uitgebreidt. Ondertussen hebben we ook onze eigen “fotostudio” gebouwd in onze logeerkamer (jawel, als er iemand zou willen logeren dan kan het nog wel…). Er komt steeds meer apparatuur bij, en hopelijk ook steeds meer kennis en ervaring, wij doen in ieder geval ons best…. Ook gaan wij ons steeds meer toeleggen op de bruidsfotografie, het is toch mooi om op de mooiste dag van iemands leven herinneringen te schieten.

�